( Simplu, dar greu de aflat! )

duminică, 29 martie 2009

Vrei să joci în prima telenovelă românească de epocă?

Am vazut pe site-ul acasa.ro ca se face un castig, sunt curios cate sute sau mii de cereri o sa fie, si am vazut un comentariu destul de interesant, de ce nu fac si un film cu adolescenti, ar fii ok ideea din punctul meu de vedere!

Deci cei care vrea sa joace intr-un rol in urmatoare telenovela sa lasa datele personale aici !


Promance, companie a MediaPro Pictures organizează un casting pentru cel mai ambiţios proiect realizat până acum: prima telenovelă românească de epocă.

În perioada 16- 29 martie, toţi cei care sunt convinşi că au talent şi vor să strălucească în faţa camerelor de luat vederi, acum au ocazia să îşi îndeplinească visul.


După imensul succes al telenovelei“Regina” şi al comediei romantice “Îngeraşii”, Promance pregăteşte cel mai îndrăzneţ proiect românesc realizat până acum. Cei care visează să ia parte la această premieră absolută în televiziunea românească au acum ocazia să o facă. Indiferent de vârstă sau sex, toţi cei interesaţi să participe la casting trebuie doar să intre pe site-ul www.acasatv.ro, să completeze AICI un formular cu datele personale şi să încarce fotografii sau imagini video care să îi recomande pentru un rol în această producţie Promance.

Cu puţin timp înainte de sosirea Paştelui, cei selecţionaţi vor fi anunţaţi să se pregătească pentru marea încercare. Castingul va avea loc pe platourile de filmare de la Buftea, unde participanţii vor avea ocazia să se întâlnească cu actorii lor preferaţi din telenovela “Regina” şi din comedia romantică “Îngeraşii”.