( Simplu, dar greu de aflat! )

vineri, 15 mai 2009

INNA - LOVE, UN SINGLE AL CARUI VIDEOCLIP ESTE PRODUS IN ROMANIA SI ASTEPTAT IN PESTE 10 TARI!

INNA - LOVE, UN SINGLE AL CARUI VIDEOCLIP ESTE PRODUS IN ROMANIA SI ASTEPTAT IN PESTE 10 TARI!

Dupa succesul inregistrat cu piesa HOT, in peste 10 tari din Europa si nu numai, Inna loveste din nou, cu single-ul LOVE, aflat deja pe locul 6 in Nielsen Airplay Chart! LOVE, difuzata deja de toate posturile de radio, se bucura de un real succes si peste hotare, unde, televiziunile de specialitate asteapta cu nerabdare videoclipul piesei!

Si cum clipul unui viitor hit nu se poate lasa asteptat, Inna impreuna cu casa de discuri Roton au pus la punct scenariul, locatia si toate detaliile necesare unei filmari ca la carte.

O hala parasita de la marginea Bucurestiului, o frumoasa balerina intr-un peisaj dezolant si zeci de ore de filmare, acestea sunt cateva dintre elementele cheie ale noului videoclip semnat Inna. Locatia neconventionala s-a umplut inca de la ora 8 dimineata, cand echipa de productie si toti cei implicati in proiect au inceput pregatirile pentru filmarea clipului LOVE, cel de-al doilea single al Innei.
Regizorul, Bobo Barbulescu si-a dorit ca ideea clipului sa fie aceea a luptei dintre bine si rau, pe care a evidentiat-o intr-un mod inedit. Cele mai sugestive imagini sunt acelea care surprind contraste impresionante, cum este delicata balerina ce danseaza intr-un decor sumbru, plin de utilaje vechi.

Legatura dintre cele doua lumi este facuta de Inna, ce poarta o tinuta special gandita pentru a scoate in evidenta atat parti ale personajelor pozitive cat si ale celor negative.
Noul videoclip ne aduce un happy end in care dragostea invinge, asa cum ne putem da seama din titlul piesei.

Perioada imediat urmatoare se anunta una extrem de plina pentru Inna, artista participand la o multime de evenimente in Islanda, Polonia, Bulgaria, Turcia si nu numai.

Foto: Anton Laurentiu

1 Comentari:

Marius spunea...

Adevarat foarte multa lume il asteapta