( Simplu, dar greu de aflat! )

marți, 26 mai 2009

Intalnirea fanilor Lost dIn Romania , hai si tu !

09:45:00 By

REorganizare. Promovare intensa pe lost-romania.com si lost-naufragiatii.com. Intalnirea va avea loc in luna iulie 2009. Nu stim inca locatia exacta. Este ceva care vom stabili pe parcurs in functie de unde locuieste fiecare dintre cei care vor sa vina. Data si locatia exacta le vom stabili la inceputul lunii iunie. Oricum aceasta intalnire am gandit-o sub forma unei excursii de 2 (poate 3 zile) undeva la munte.


Cei care vor sa vina sa ma contacteze pe mine pe messenger lost_fan_romania sau pe flavia. Id -ul ei este flavia_jupana. De asemenea lasati mai jos mesajele voastre. Spuneti din ce oras sunteti, daca sunteti dispusi sa mergeti la o distanta mai mare de 400-500 km, daca puteti in luna iulie si chiar veniti cu sugestii de locatii. Nu fiti sfiosi si intrebati orice !!!!!

Mega întalnire LOST România

Eşti fan LOST ? Hai şi tu la primul si cel mai mare meeting LOST fans Romania !
În iulie 2009, undeva la munte într-o locaţie care sa ne aducă aminte de atmosfera LOST, să ne întâlnim cât mai mulţi, să discutăm şi să teorizăm despre LOST . Haideţi sa ne facem pierduţi pentru un weekend, să ne cufundam în dezluşirea misterelor LOST şi nu numai.
Asupra locaţiei inca nu s-a stabilit nimic deoarece aşteptam propuneri din partea voastra iar în urma lor să tragem o concluzie care să împace pe toată lumea.
Totuşi intalnirea va avea loc în luna iulie într-unul din weekendurile care vă convin cel mai mult. Aşa că studenţilor, luaţi examenele si hadeţi la recreere !

Ce vă rugăm :
1. Lasaţi un nume
2. Orasul de unde sunteţi
3. O locaţie propusă , dacă ştiţi un loc pe lânga oraşul vostru (sa nu fie foarte departe de oraş ca să se ajungă uşor de la gară)
4. Iar dacă propuneţi o locaţie lângă voi, veşi putea face pe gazda, adică să vă ocupaţi de rezervăari, detalii, să se asigure o maşina care să ia lumea de la gară ?
5. Cât de departe sunteţi dispuşi s calatoriţi ca sa ajungeţi la intalnire ?
6. Care din weekenduri vă convin 1 , 2 , 3 sau 4 ?


mai multe info si forumul sursa aici: http://www.lost-romania.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=676