( Simplu, dar greu de aflat! )

marți, 26 mai 2009

Parca ar fi, parca n-ar fi… Leapsa...

Dacă eram o lună, aş fi fost Iulie, caldura mare, viata peste tot, verdeata cat mai multa si oameni topiti de caldura venita peste ei.

Dacă eram o zi a săptămânii, aş fi fost Miercuri, mereu mi-a placut ziua asta si mereu mai uitam ce in ce zi sunt, cand intrebam pe cineva se pare ca era miercuri. Deci are ceva cu mine ziua asta din saptamana.

Dacă eram o parte a zilei, aş fi fost Seara, racoare destula, distractiile care numai noaptea le poti face cel mai bine, serile pierdute pentru un site, un joc sau alt lucru care ma atrage sa-l termin imi face seara mai magica :D

Dacă eram un animal marin, aş fi fostMeduza, cred ca m-ar completa cel mai bine... ff otravitoare dar in acelasi timp ff nepericuloasa.

Dacă eram o direcţie, aş fi fostInainte ( Sus ) Mereu trebuie sa mergi inainte, si cum mie imi place sa urc si in sus, zborul ar fii perfect pt mine, m-are elibera de toate gandurile care le pot avea intr-o luna.

Dacă eram o virtute, aş fi fost Onestitatea, e foarte corect sa vrei ca persoanele de langa tine sa fie corecte cu tine, asa cred si eu ca trebuie sa facem cu altii

Dacă eram o personalitate istorica, as fi fost Nu mi-a placut istoria prea mult, cred ca si profesorul care preda a facut aceasta "minune", ca persoana istorica mi-ar place sa fii fost unu inventator.

Daca eram o planetă, aş fi fost Saturn, mereu o vad prin telescop si ma fascineaza cel mai mult, am avut si un wallpaper pe desktop cu saturn si pot sa zic ca imi place mult.

Dacă eram un lichid, aş fi fost Apa, eventual cat mai rece sa pot intra in tine si sa te faci sa tremuri din toate incheieturile :))

Dacă eram o piatra, aş fi fostO piatra cat mai rotunda undeva la marginea unei plaje a unei insule exotice. maxim 4-5 cm!

Dacă eram o pasăre, aş fi fostAcvila, si punct.

Dacă eram o plantă, aş fi fost O floare exotica, care creste numai pe campiile unei planete exotice :D

Dacă eram un tip de vreme, aş fi fostSoare cu nori putini si grosi ( albi )

Dacă eram un instrument muzical, aş fi fostChitara, ador sunetul chitarei si de aia mi-am achizitionat una sa mai invat 1-2 acorduri :D

Dacă eram o emoţie, aş fi fost O Bucurie Amuzanta.

Dacă eram un sunet, aş fi fost Sunetul unei cascade !

Dacă eram un element, aş fi fost – Element chimic ? Daca da, cred ca as fii heliu, inflamabil si usor , zboara pana la altitudini mari !

Dacă eram un cântec, aş fi fostBalade For Adeline ( Toti o stim )

Dacă eram un film, aş fi fost – Gladiatorul, Bun in ceea ce fac, coborat in jos de toti, m-am ridicat singur si incerc sa respect pe cei ce trebuie respectatii !

Dacă eram un serial, aş fi fost Smallvile, Ascunde un secret, fii tu insuti si incearca sa ii faci pe cei de langa tine mai buni !

Dacă eram o carte, aş fi fost Un basm pentru copii curajosi.

Dacă eram un personaj de ficţiune, as fi fost Un extraterestru care are de gand sa salveze lumea si se indragosteste de o pamanteanca sexy :))

Dacă eram un fel de mancare, aş fi fost Salata de Legume.

Dacă eram un gust, aş fi fost Gustul lamaii, sanatos dar acru !

Dacă eram o aromă, aş fi fostAroma unei ploi de vara.

Dacă eram o culoare, aş fi fost Mov.

Dacă eram un material, aş fi fostUn fel de bumbac, special pentru o camasa.

Dacă eram un cuvânt, aş fi fost Oricand.

Dacă eram o parte a corpului, aş fi fost Creierul, pe el ma bazez de multe ori si cu el imi pot controla sentimentele, e bine sa poti fii stapan pe tine.

Dacă eram o expresie a feţei, aş fi fost – Un zambet usor.

Dacă eram o materie de şcoală, aş fi fost – Geografie.

Dacă eram un personaj din desene animate, aş fi fost Dexter, mereu faci ceva si altii iti strica planul sau chiar lucrul in sine.

Dacă eram o formă, aş fi fost Rotund, nimeni nu se prinde de mine, toti aluneca.

Dacă eram un număr, aş fi fost7.

Dacă eram o maşină, aş fi fost WW GolF.

Dacă eram o haină, aş fi fost Geaca.

Dau leapsa mai departe tuturor care au bloguri :D sa vad care are curaj sa scrie despre el :P