( Simplu, dar greu de aflat! )

luni, 1 iunie 2009

Asociatia Inima Copiilor a invitat copii la joaca de Ziua Copilului

Asociatia Inima Copiilor te invita  la joaca de Ziua CopiluluiSambata, 30 mai 2009, la City Mall, Asociatia Inima Copiilor a sarbatorit impreuna Ziua Copiilor.

Incepand cu 10 dimineata si pana la 6 seara au fost programe de desenat, colorat si modelat inimioare, programe artistice, cantece si dans, timp in care s-au strans banii necesari pentru pentru ca la anul mai multi copii sanatosi sa vina la joaca.

1000 de prichindei au sarbatorit Ziua Copilului sambata 30 mai la City Mall. "E bine sa fii copil" a fost un adevarat maraton de cantece si dansuri special pregatite de cei mici pentru cei mari.

Sambata, 30 mai, incepand cu ora 10, peste 500 dintre prichindei au venit cu sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti de la gradinitele din sectorul 4. Acestia au pus la cale un program deosebit pentru a sarbatori Ziua Copilului spre bucuria si mandria parintilor.

Nu au lipsit nici trupe deja cunoscute precum : Contrapunct, DOREMI, Dominoo, Mondo Dance, si Sobis care si-au demonstrat talentul si priceperea.

Cum o petrecere nu este completa fara clovn si animatie, si-au facut aparitia si cei din trupa Petrecerea din Cutie. Doua zane au facut face-painting si au transformat fetele celor mici in personaje de poveste. Doua mascote - bondarul si catelul - au modelat baloane in cele mai nastrusnice forme si binenteles Marcelino, cel mai iubit si plin de ghidusii clovn, a fost responsabil cu buna dispozitie a tuturor copiilor.

Din cadrul campaniei "Inima Copiilor pentru Marie Curie" au venit, incepand cu ora 12, Liana Stanciu si reprezentanti ai Asociatiei Inima Copiilor.

Ei strang in aceasta campanie bani pentru infiintarea unui departament de cardiochirurgie la Spitalul de Copii Marie Curie (fost Budimex).