( Simplu, dar greu de aflat! )

duminică, 7 iunie 2009

Castigatorii premiilor Romanian Music Awards 2009

Cele mai importante premii ale industriei muzicale romanesti au fost decernate aseara, 6 iunie, intr-un show care a depasit cu mult asteptarile organizatorilor. O piata plina pana la refuz, cu peste 40.000 de oameni, artisti care au performat impecabil live, o scena cu o sonorizare si cu un joc de lumini excelente au fost ingredientele unei seri perfecte in capitala Olteniei.

Craiovenii au dat dovada de o energie debordanta aseara la Romanian Music Awards si au fost in forma maxima pe toata durata show-ului organizat de Music Channel, aproape 5 ore de muzica continua. Vedetele au venit inca dis-de-dimineata in Piata Mihai Viteazul pentru probele de sunet, iar pe seara au imbracat tinutele de gala si ne-au onorat cu prezena lor pe Covorul Rosu, unde nu au scapat de interviurile demente ale gazdelor matinalului de la Radio 21: Orlando, Escu si Popescu.


Dupa ce a survolat Piata Mihai Viteazul cu elicoperul, Ja Rule a fost un invitat perfect si, desi recitalul lui a avut loc in incheierea show-ului, el a fost prezent pe toata durata decernarii premiilor in gradena artistilor, urmarind cu maxim interes evolutia cantaretilor romani.
Vedetele noastre s-au intrecut pe ele insele si au facut un show care cu greu poate fi egalat. De la acrobatii spectaculoase la featuring-uri inedite, toti artistii au venit cu ceva nou si au creat o atmosfera incendiara in piata din Craiova.
Sensor a dat tonul distractiei, Damian&Brothers a surprins printr-o colaborare cu Connect-R, Crush si Alexandra Ungureanu au cantat in premiera o piesa cu Keo, Nelly Ciobanu a facut in Oltenia “Hora din Moldova”, Puya a cantat in duet cu Dream City, iar prezenta trupei Iris pe scena a fost poate cel mai emotionant moment al serii. Desi a venit doar pentru a primi un premiu special in cadrul galei Romanian Music Awards, Cristi Minculescu nu a rezistat tentatiei de canta macar cateva versuri din muzica ce l-a consacrat.

Desi a fost o seara in care toti artistii au fost campioni, castigatorii marelui trofeu Romanian Music Awards din acest an sunt:

Premiile ROMANIAN MUSIC AWARDS 2009

Best Album:

SMILEY – In Lipsa Mea


Best Dance:

INNA – Hot

Best Female:

ANDREEA BANICA - Le Ri Ra


Best Group:

DJ PROJECT – Hotel

Best Hip-Hop:

PUYA - Undeva-n BalkaniBest Live:

MANDINGA

Best Male:

ALEX - Doar eaBest New Act:

INNA – Hot

Best Pop:

LAURENTIU DUTA – VisatorBest Rock:

BLAXY GIRLS - If you feel my love

Best Song:

AKCENT - Stay with meBest Video:

ANDREEA BANICA – Le Ri Ra

Best DJ:

Nick KAMARERA - Beautiful days

(ft. DEEPSIDE DEEYAJS)Best Website:

www.trupazero.net

PREMIILE SPECIALE


Best Sound:

Sensor

Best Show:

InnaMost Wanted Award:

Iris

Lifetime Award:

Radio Romania - 80 de aniBest Comeback:

Claudia Cream

Best Repertoire:

VoltajHighest Climber:

Play & Win

Border Breaker:

InnaRadio 21 Award:

Play & Win

Mai multe detalii: http://www.1music.ro