( Simplu, dar greu de aflat! )

duminică, 14 iunie 2009

Ghid NeoBux, Bani Pe Net

Ghid NeoBux

NeoBux este primul PTC, care a introdus sistemul de plata instant si sistemul de inchiriat referali. Acest concept nou de PTC a atras peste 3 mil de membri din toata lumea, ajungand cel mai popular site de acest gen.

Ce trebuie sa fac? Trebuie sa vizitezi reclame(ads) pentru 30 de secunde. Reclamele le gasesti la "View Advertisements" din topul site-ului. Pentru fiecare reclama pe care o vezi, primesti 1 cent iar pentru fiecare reclama pe care unul din referalii tai o vede, primesti 0,5 centi.

Cum pot castiga bani cu Neobux? Cu ajutorul referalilor desigur! Acestia pot fi directi sau inchiriati pe o perioada de 30 de zile. Pentru a inchiria referali, mai intai trebuie adaugate fonduri in "Renting Balance".

Unde gasesc "Renting Balance"? Click pe numele tau de utilizator (dreapta sus scris cu albastru).

Cum adaug fonduri? Click pe "Renting Balance" si alege de unde vrei sa transferi fondurile (NeoBux Main Balance, AlertPay sau PayPal). "NeoBux Main Balance" se refera la suma pe care o ai in contul NeoBux. Dupa ce ai ales sursa fondurilor, foloseste sagetile pentru a selecta suma pe care vrei sa o transferi si apoi click pe imaginea de sub casuta pentru a plati.

Cati bani imi trebuie ca sa inchiriez referali? Un referal costa 30 de centi. Numarul minim de referali ce pot fi inchiriati sunt 3, iar maximul 100. Referali se gasesc sub forma de "pachete" a cate 3, 10, 20, 30, 40, 50, 70 si 100.

Cum inchiriez referali? Mai intai ei trebuie sa fie disponibili. Cum stiu cand sunt disponibili? Butonul "REFERRALS" din contul NeoBux este de culoare verde. Daca nu sunt referali disponibili, poti sa incerci mai tarziu folosind linkul direct "http://www.neobux.com/?u=c&s=rar"

Cand si cum scot banii din NeoBux? Dupa ce ajungi la minimul de plata, butonul "YOUR PAYMENT" va deveni verde si vei putea cere plata. Dupa ce ai dat click pe buton si ai confirmat ca emailul este cel cu care te-ai inscris la Alertpay sau PayPal, vei primii banii in cateva secunde.

Ce este Autopay?
Autopay este un sistem ce prelungeste automat termenul de expirare al referalilor activi. Cand Autopay-ul este activat (On) si unul din referalii tai da click pe o reclama, 0,9 centi se scad automat din balanta pentru prelungirea datei de expirare a acelui referal cu inca o zi.

Tabelul cu preturile pentru inchiriat si autopay per referral in functie de statul de membru:

***Daca intr-o zi nu vizitezi nici o reclama, in ziua urmatoare nu vei castiga nimic de pe urma referalilor tai***

Nu esti inca membru NeoBux? Click aici pentru a te inregistra.

5 Comentari:

Serginho spunea...

Tu mai crezi in Mos Craciun? Afla ca nu exista! Dezamagit? :(

Ynf3rn0 spunea...

Şi eu am cont pe NeoBux şi m-a plătit aşa că folosiţi-l cu încredere

ReFu BLoG spunea...

Toata lumea lauda NeoBox, si tu zici de mos craciun ? .. in fine..

Anonim spunea...

Cei care doriti sa va inscrieti pe NeoBux aeti nevoie de un Referer , daca aveti de gand sa va tineti de treaba si sa castigati bani din clicuri puteti sa scrieti la Referer "yasminuta"

Anonim spunea...

salutare si eu utilizez neobux dar sunt inca la inceput..as avea nevoie de putin ajutor...poate ma puteti ajuta..

id meu sweet_4u_goku