( Simplu, dar greu de aflat! )

vineri, 26 iunie 2009

A murit Michael Jackson

Pop starul Michael Jackson a fost declarat mort de doctori, în această după-amiază (joi - n.r.), după ce a sosit la spital în comă profundă, au declarat pentru LA Times surse municipale şi din cadrul forţelor de ordine", anunţă cotidianul californian pe site-ul său internet. Informaţia a fost preluată imediat de posturile de televiziune americane, care şi-au întrerupt programele obişnuite şi difuzează ştirea în regim de "breaking news", transmite NewsIN.

Vestea morţii lui Michael Jackson fusese anunţată mai întâi de site-ul specializat de divertisment TMZ.com, care informa că vedeta a suferit un stop cardiac la domiciliul său din Holmby Hills, iar paramedicii nu au reuşit să-l resusciteze.


Când paramedicii au sosit, Michael Jackson nu mai avea puls.

Înainte să anunţe decesul, Los Angeles Times relata că starul pop a fost dus de urgenţă la un spital din Los Angeles de către un echipaj de pompieri paramedici, care l-au găsit fără suflare când au ajuns la domiciliul cântăreţului. Cotidianul afirma că paramedicii au făcut manevre de resuscitare cardiopulmonară la faţa locului, apoi au dus pacientul la centrul medical UCLA.

La ora 02.25 (ora României), Fred Corral, legistul-şef din LA, a confirmat pentru CNN decesul lui Michael Jackson, care ar fi împlinit pe 20 august 51 de ani.

La centrul medical UCLA, toate intrările către camera de urgenţă au fost blocate de gărzile de securitate şi nici măcar personalului spitalului nu i se permitea să intre. Câţiva oameni erau înăuntru, în picioare, în zona de aşteptare, majoritatea cu lacrimi în ochi.

O mare mulţime de oameni s-a adunat,de asemenea, în faţa spitalului, potrivit imaginilor transmise de televiziuni.

La domiciliul vedetei din Bel Air, au venit poliţişti pe motocicletă. Strada din faţa casei a fost închisă circulaţiei, dar câţiva oameni se adunaseră deja în faţa casei, potrivit CNN.

Şi la New York, locuitorii şi turiştii din Times Square erau şocaţi de vestea morţii lui Michael Jackson. "Nu ştiu ce să spun. E trist, foarte, foarte trist", a declarat o tânără de 18 ani. "Mama mea era fan. Am ascultat muzica lui", a adăugat ea.

"Sunt şocat. Am crezut că minte cineva când am auzit prima dată. Am fost un fan de când era un băieţel", spune Sue Sheider, o profesoară de 51 de ani din Long Island.

Michael Jackson anunţase un turneu de întoarcere pe scena pe care o părăsise de câţiva ani, turneu ce trebuia să înceapă luna viitoare, la Londra, urmând să continue până în martie 2010. În ultimele două luni, cântăreţul a făcut repetiţii în zona Los Angeles, pregătindu-se pentru seria de concerte.

Biletele pentru cele 50 de concerte programate la Londra, puse în vânzare în martie, s-au epuizat în câteva minute.

Michael Jackson a vândut în timpul vieţii în jur de 750 de milioane de discuri, care, adăugate celor 13 premii Grammy pe care le-a obţinut, fac din el cea mai de succes vedetă din toate timpurile.

În ultimii ani sănătatea lui Michael Jackson a fost subiect de îngrijorare, dar promotorii spectacolelor de revenire de la Londra, AEG Live, au spus în martie că Michael Jackson a fost examinat timp de patru ore şi jumătate de diferiţi medici.4 Comentari:

Catalin spunea...

i`a cazut penisu` =))

ReFu BLoG spunea...

Dumnezeu sa-l ierte, ideiferent cat de rai suntem cu oamenii, nu merita asta !

Anonim spunea...

am crescut cu muzica lui,atunci era greu sa gasesti muzica buna si totusi noi l-am gasit iar el ne-a rasplatit adolescenta ,iti multumim.

G0oDBoY spunea...

Iti urez o vacanta placuta si sa ne citim cu bine la noile articole;)
Vacanta placuta tuturor >:D<