( Simplu, dar greu de aflat! )

vineri, 5 iunie 2009

Toxine intr-o inima sentimentala !

Cele mai toxice substante din inima sunt cele care contin extract de singuratate si exces de minciuni. Amandoua formeaza un sentiment de neincredere asupra viitorului set de substante ( o persoana cu diferite sentimente pentru cineva ). Pentru a altera efectul de neincredere este recomandat amestecarea chimica a urmatoarelor sentimente: incredere cat mai mare, cu un procentaj de puritate, de minim 95% este recomandat, mai multe picaturi de iubire in formula concentrata maxim 100ml/luna.

In caz de efecte alergice trebuie neaparat administrata o doza injectabila de afectiune in inima victimei, este recomandat procentajul maxim de afectiune care il ai in stoc in momentul cand se observa semnele de alergie.

Pentru doze prea puternice sau neadministrate cum este recomandat, trebuie de urgenta administrarea a 2-3 pastile de amuzament, nu incercati glume proaste acestea produce tuse, dureri de cap sau explodeaza nervii victimei, in cazul in care totul este ok, atunci ati administrat corect un sentiment perfect intr-o inima aproximativ perfecta pentru voi.

Aceste substante si medicamente sunt avizate oficial in orice guvern sentimental.

Reteta experimentata de Kissulescu ( Blogu`Lu`ReFu ). Un produs 100% Romanesc.

1 Comentari:

Ynf3rn0 spunea...

offtopic: Acum ceva timp m-ai întrebat dacă vreau să fac link exchange cu tine şi sunt de acord . Acum te-am adăugat în blogroll .Have a nice day .