( Simplu, dar greu de aflat! )

luni, 24 august 2009

Dansatorul Kristinei – Asaltat de admiratoare


dansator kristine pKristine a sustinut un concert zilele trecute in club Twice , din programul cantaretei nelipsind binecunoscutul hit “Se thelo”, care face deja victime, insa nu doar in randul fanilor, asa cum ne-am astepta.

Cel care a devenit “victima” in urma concertului este nimeni altul decat Robert, dansatorul din videoclip-ul Kristinei, cel care o insoteste uneori si pe scena, daca organizatorii solicita acest lucru.

Dupa terminarea concertului din Twice, Kristine a fost insotita pana la masina de bodyguarzi pentru a ajunge in siguranta, insa nimeni nu si-a imaginat ca si Robert ar avea nevoie de protectie. Nici nu a iesit bine din club, ca dansatorul a fost asaltat de un grup de admiratoare, care s-au imbrancit una pe cealalta in dorinta de a obtine un autograf de la el. In urma “sesiunii de autografe”, Robert s-a ales cu trei numere de telefon si cateva zgarieturi pe mana.

“Robert este un dansator foarte bun si a muncit foarte mult pentru a ajunge unde este acum. Cand am vazut cat de bine danseaza, dar mai ales ca o face cu pasiune, lucru mai rar in Romania, am hotarat impreuna cu managerul meu, Radu Baron, sa-l includem in echipa, de fiecare data cand ni se solicita acest lucru de catre organizatorii de spectacole.” – a declarat Kristine.

1 Comentari:

Pisi spunea...

vreau si eu nr :)) ..