( Simplu, dar greu de aflat! )

sâmbătă, 8 august 2009

Inna o face din nou

Toti stim melodia Kristine - Se thelo

Dar acuma care stie melodia Inna - Fello
Dupa cum se vede nu mai intra nici un pic de dubiu, Se Thelo a iesit cu cateva lunii bune inaintea melodiei Fello ( Inna ). Concluzie ? Ne strangem toti si o strangem de gat ca e atata de .... lipsa cuvinte, incat a facut o prostie cat ea de mare. Sau nu asculta muzica cand este in timpul liber ca sa vada asta... Voi decideti daca e dusa, sau o mare vedeta, melodiile sunt bune, dar persoana care o canta ne dezamageste de la saptamana la saptamana.

7 Comentari:

AnOnIm spunea...

Asa tati, trebuie sa ne rasculam, trebuie sa fim noi vocea celor care o prefera pe Inna asa plagiatura cum este ea in toata splendoarea ei! Dupa spectacolul de la Craiova unde a fost o Lady Gaga nereusita, ne demonstreaza ink o data k nu poate.

ReFu BLoG spunea...

Iti dau dreptate, e praf :))

Cum sa poti face asta? Apare o melodie in muzica romaneasca, si dupa 3 luni scoti o mel la fel, doar ca in refren in loc de se thelo, zici se fello... Prostie MaRE!

AnOnIm spunea...

Pai tocmai de aceea a scos melodia cu trei luni mai tarziu, sa credem noi ca marea si tarea Inna are o melodie super cul si originala. Dar noi suntem....brunetzi!!!!

Anonim spunea...

Eragon :

inca nu imi vine sa cred ce aud :O e trist ...

Domenii .info moka spunea...

Buna, nu vrei sa treci pe domeiu propriu? Mai exact pe domeniu .info COMPLET GRATUIT. Pentru mai multe detalii intra AICI

ReFu BLoG spunea...

Nu, mersi ca imi oferi un domeniu.

Pisi spunea...

Inna e .. Inna =)), n`ai ce sa`i ceri :)) atat stie, atat face ..