( Simplu, dar greu de aflat! )

vineri, 28 august 2009

Slovan Liberec 0 - 3 Dinamo Bucuresti (Europa League) Goluri, Rezumat si Comantariu !11647 de cuvinte nu fac un leu, nimeni nu poate sa spuna altceva.

Cred ca de multe nu am mai simtit asa pentru dinamo, un meci pentru care ma apucat transpiratiile spre sfarsitul timpului regulamentar, cred ca nimic nu poate descrie ceea ce am trait si ce traim in continuare noi, dinamovistii, in seara asta!


Sa multumim jucatorilor de pe teren pentru fuga spre victorie !

Fix 20 de goluri inscrise in cele 90+30 minute plus timpul in care s-au batut loviturile de la 11m, a insemnat mult pentru toti acest meci, tipam ca nebunu prin televizor la matache sa le apere si trecea la 1-2 cm de "balon" ahhh... si daca ricosa una din mana lui ma facea cu doar cateva minute mai fericit, oricum MATACHE sa ne traiesti.


Un 90 de minute bun pentru dinamo, din ce am vazut era 55% posesie pentru noi, un lucru bun, sa uit de acel scor 4-4 la cartonase calbene!

Multumim acestor oameni minunati care, chiar daca ne-au gresit de atatea ori si ne-au facut sa suferim, ne-au adus in seara asta o fericire cum , probabil, nu am mai trait niciodata in viata.

Multumim pentru tot ce au facut in teren, multumim pentru capetele sparte si pentru crampele suferite, multumim pentru piciorul fermecat al lui Matache, multumim pentru TOT !

O scurt rezumat text al meciului Slovan Liberec 0-3 Dinamo (8-9 dupa penaltyuri)

Nici bine nu a inceput meciul ca Andrei Cristea ofera inceputul perfect inca din minutul 3'

Sutul puternic a lui Marius Niculae si mica deviere in poarta a portalului face ca scorul sa fie favorabil pentru dinamo de 2-0, gol inscris in minutul 58'

Viteza incredibila pe care a avut-o Torje, o pasa precisa si puternica in careu apoi un sut din afara careului mic, plus o mica balbaiala a apararii adeverse presingul nostru si bine inteles golul de 3-0 pentru DINAMO in scris tot de Marius Niculae face ca toate visurile de calificare sa fie posibile, asta in minutul 82'


Si bucuria enorma a fost cand matache apara un penalty asta cand scrorul era Slovan Liberec 8-9 Dinamo bucuresti !!!


Si asta a spus totul Dinamo sa calificat [punct] !


Scor Final:


Slovan Liberec 0-3 Dinamo (8-9 dupa penaltyuri).

Cine crezi ca a fost jucatorul meciului?

3 Comentari:

Pisi spunea...

DINAMOOOOOOOOOOOOOOOOO :x :x :x :x

Alexandru / Bacau spunea...

Incredibila performanta, felicitari dinamo !

Anonim spunea...

Nu am apucat sa vad meciul, mersi pentru comentariile care le-ai scris, am vazut si golurile din video, mersi mult refu !