( Simplu, dar greu de aflat! )

miercuri, 9 septembrie 2009

Romania 1 - 1 Austria | Rezultat Romania - Austria

min. 90 Final de meci.
min. 89 Austriecii asaltează poarta lui Coman, în timp ce echipa
României nu reuşeşte să împingă jocul în jumătatea de teren a oaspeţilor.
min. 86 Roman îşi încearcă şi el norocul la poarta austriecilor, însă nici mingea trimisă de el ocoleşte de puţin poarta oaspeţilor.
min. 84 Ghioane şutează puternic din unghi, însă Payer reuşeşte să respingă în lovitură de colţ.
min. 82 Gol Austria! 1-1! Schiemer îl învinge pe Coman cu un şut la colţul scurt. Fundaşul stânga austriac a rămas singur în faţa porţii române şi a înscris pe lângă portarul lui FC Braşov.
min. 75 Austriecii încearcă să trimită tot mai multe mingi către înaltul şi puternicul vârf de atac Maierhoffer, în timp ce în echipa României s-a mai efectuat o modificare: A ieşit Marica şi a intrat Mazilu.
min. 71 Coman reţine o minge trimisă din lovitură liberă de Hoffer. Răzvan Lucescu l-a înlocuit pe Paul Codrea cu Costin Lazăr.
min. 67 Cristea şutează periculos de la marginea careului de 16 metri, însă Payer reţine în doi timpi.
min. 64 Austriecii încearcă să revină în meci şi controlează jocul. Elevii lui Răzvan Lucescu se mulţumesc să aştepte acţiunile ofensive ale oaspeţilor şi să speculeze spaţiile libere lăsate de aceştia în apărare.
min. 61 Euforia golului marcat de Gigel Bucur i-a cuprins şi pe spectatorii prezenţi în tribune, care au început, în sfârşit, să încurajeze echipa naţională.
min. 59 Românii atacă în valuri. Cristea centrează din nou foarte bine, însă niciun jucător român nu a reuşit să împingă mingea în plasa porţii lui Payer.
min. 54 Goool România! 1-0! Gigel Bucur reia perfect cu capul centrarea la fel de bună a lui Adrian Cristea şi România deschide scorul.
min. 51 Mierhoffer nu reuşeşte să profite de o eroare gravă a lui Mirel Rădoi şi Cristi Săpunaru şi trimite pe lângă poarta lui Coman.
min. 48 Fuchs execută puternic o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, însă mingea a fost respinsă de zid.
min. 46 A început repriza secundă a partidei din Ghencea.
min. 45 Pauză în Ghencea. După 45 de minute de joc destul de bun, România şi Austria sunt la egalitate, scor 0-0.
min. 42 Roman trece spectaculos de un apărător austriac, iar centrarea sa, foarte bună, este respinsă în corner. Săpunaru mai trimite o dată
cu capul spre poartă, dar mingea ocoleşte şi de această dată poarta lui Payer.
min. 39 Ritmul partidei este tot mai lent, ambele echipe având probleme vizibile la construcţia acţiunilor ofensive.
min. 33 Atacurile austriecilor se opresc mai mereu la aproximativ 20 de metri de poarta lui Coman, însă nici "tricolorii" nu au mai reuşit să pună mari probleme defensivei oaspete.
min. 28 Austriecii nu se retrag în defensivă, mijlocaşii oaspeţi făcând o mare risipă de efort. Cu toate acestea, România mai iroseşte o ocazie, Roman nereuşind să îl învingă pe Payer din câţiva metri.
min. 24 Gigel Bucur pătrunde periculos pe partea stângă a defensivei austriece, însă Marica nu ajunge la centrarea atacantului echipei FC Timişoara.
min. 21 După şansa imensă de gol a lui Marica, austriecii au reuşit să împingă jocul în jumătatea de teren a românilor. Dani Coman a reţinut un şut slab trimis de la mare distanţă de Scharner.
min. 16 Marica iroseşte cea mai mare ocazie a începutului de meci. Aflat într-o poziţie foarte bună, atacantul lui VfB Stuttfart a încercat să îl învingă pe Payer cu un lob, însă portarul austriac a reuşit să respingă.
min. 15 Austriecii par să nu se mulţumească cu rezultatul afişat pe tabela de marcaj, oaspeţii reuşind câteva incursiuni rapide spre poarta apărată de Dani Coman.
min. 13 Ambele echipe preferă un joc deschis, bazat pe pătrunderi pe benzi şi centrări periculoase în careul advers.
min. 9 Rădoi trimite periculos cu capul spre poarta oaspeţilor, dar Payer respinge peste bara transversală. Marica îl imită pe jucătorul lui Al-Hilal câteva zeci de secunde mai târziu, însă, şi de această dată, apărătorul porţii austriece este la post.
min. 7 După debutul foarte alert de meci, ritmul partidei a scăzut puţin. Beichler a pătruns periculos în careul de 16 metri al "tricolorilor", însă căpitanul Cristi Chivu a respins în corner şutul mijlocaşului austriac.
min. 4 Adrian Cristea a executat înşelător o lovitură liberă, iar un fundaş austriac deviază slab mingea spre poartă lui Payer, care a reuşit să reţină.
min. 2 România a început în forţă şi Săpunaru a trimis primul şut spre poartă, însă mingea a fost deviată în corner de un apărător austriac. Acelaşi Cristian Săpunaru a reluat peste poartă mingea centrată de la colţul terenului de Adrian Cristea.

min. 1 A început partida dintre România şi Austria, la care asisită doar câteva mii de spectatori, împrăştiaţi în tribunele arenei din Ghencea. "Tricolorii" au avut lovitura de start.


Un meci bun, dar se putea şi mai mult, românii şi-au pierdut concentrarea exact când nu trebuia, asta este continuăm şi aşa !

1 Comentari:

Cristian Lisandru spunea...

Mă aşteptam la mai mult... Asta este...