( Simplu, dar greu de aflat! )

luni, 16 noiembrie 2009

Trailer Ho Ho Ho (2009) Film Romanesc de craciun

Horaţiu, un puşti de 8 ani care încă mai crede în Moş Crăciun primeşte, drept cadou de sărbători, o zi la mall. Ceea ce ar fi trebuit să fie o zi normală de Crăciun se transformă, însă, într-o veritabilă aventură, în momentul în care copilul se pierde de mama sa. El îl întâlneşte pe Ion, un pungaş deghizat în Moş Crăciun, aflat în mijlocul unei operaţiuni cât se poate de ilegale.

Wallpaper Ho Ho Ho (2009)

7 Comentari:

DeeA spunea...

minunat filmul...am ras cu prietenii pana nu am mai putut

cosmingrig spunea...

de pe ce il pot downloada????

Anonim spunea...

vreau si eu filmu sa il downloadez de unde pot sa il iau daca eram in romania ma uitam la cinema....florin92_finutz2006 dk stiti de unde pot sa il iau

lucian_savy spunea...

Pe net il gasiti doar aici deocamdata: http://thepiratebay.org/torrent/5203973/HO,%20HO,%20HO,%20Romanian.Movie.DVD5-LEX .
Dupa ce l-ai downloadat dati clik dreapta pe fisierul care nu vi-l citeste si dewschideti-l cu BS Player. Vizionare placuta!

Anonim spunea...

cum lati dawlandat filmul ho ho ho
si de pe ce sait plisssss

Anonim spunea...

film facut dupa 'singur acasa'.
ca de obicei, lipsa de originalitate, de creativitate..

Anonim spunea...

Asta ultimul, daca nu ai o treaba cu filmele nu incepe sa dai cu presupusul in legatura cu similaritatea dintre "Home Alone(Singur acasa)". Dar ai dreptate pe de o parte. E o mare lipsa de creativitate si originalitate. E mai degraba o combinatie intre "Paul Blart - The mall cop", "Home Alone" si "Bad Santa". Ma rog, poate o sa fie si vremuri mai bune.