( Simplu, dar greu de aflat! )

vineri, 16 aprilie 2010

Avem bloggeri buni si totusi nu sunt prea cunoscut


Avem bloggeri buni si totusi nu sunt prea cunoscuti .


Nu este o noutate ca sunt foarte multi bloggeri care nu castiga nici macar banii cu care sa isi plateasca hostul / domeniul . Publicitatea nu este bine platita la momentul actual in Romania . ( nu in blogging ) . Totusi unii scriu bine , isi dau interesul si rasplata este doar raspunsurile cititorilor . Da.. nu e prea fain sa bagi bani in ceva si sa nu poti sa castigi macar putin . Bun… am facut articolul asta sa propun tuturor bloggerilor sa fie mai prietenosi , sa nu mai auzim de certuri si de invidie .

Avem OAMENI care scriu bine , oameni talentati , visatori , devotati , nebuni – dar te ajuta oricand ,credinciosi , microbisti , prudenti . Haideti sa facem cat mai multi un articol in acest gen , sa ne ajutam . Nu avem nimic de pierdut :)

Sursa: Avem bloggeri buni si totusi nu sunt prea cunoscuti

3 Comentari:

Bucur spunea...

cei corect e corect.Cum sa facem sa devenim celebri si bogati?a gata stiu,sa ramaem asa cum suntem si sa nu ne dorim lucruri care nu ne ajuta deloc.

Anonim spunea...

Deja si blogul tau se duce :)) si cred ca no sa mai platesti hostul ;) de la 700 de vizitatori pe zi ai ajuns la 300 si aia chinuiti cu reclame,blogroll-uri ai prins gustul banilor de pe internet si vad ca nu te mai intereseaza blogul oricum o sa il vizitez doar 1 data pe luna,ca vad ca postezi ceva doar cand ai timp.Mult noroc cu blogul

ReFu BLoG spunea...

Am deja blog pe domeniu, si wordpress, de aia postez f rar pe asta, am cat de cat vizitatori pe el, si are si PR3.

Daca vrei sa vezi celalalt blog intra pe www.refuzake.info !