( Simplu, dar greu de aflat! )

sâmbătă, 19 februarie 2011

Cheloo - Cel care uraste ( Promo 2011)
Cheloo a.k.a TENIE, a.k.a. VARANU, a.k.a. PATENTU, a.k.a. CUR MURDAR, nu are rost să vorbim despre copilăria lui sau despre cum a fost el când era copil. Deşi aceste informaţii ar putea fi vitale pentru a intra în mintea unui om care gândeşte aşa „murdar”.

Înainte de a se apuca de muzică voia să devină pictor. De fapt, era chiar bun, din moment ce a câştigat un premiu la unul dintre concursurile naţionale de pictură. Dar totul s-a terminat în momentul în care s-a hotărât, brusc, să se apuce de muzică. Şi aşa a fost... A fost producător muzical şi inginer de sunet la Studio Box, locul în care a învăţat multe lucruri ce aveau să-i folosească în viitor.

În martie 1994, Cheloo înfiinţeză Paraziţii, iar în mai i se alatură Ombladon. Prima piesă înregistrată de cei doi a fost „În Jur”, care a apărut în 13 septembrie 1994. O zi mai târziu, Cheloo şi Ombladon au susţinut primul lor concert, care s-a desfăşurat în cadrul Balului Bobocilor de la Liceul Spiru Haret.

Există lucruri care îi plac - concursurile de off road, desenele animate, somnul, alpinisnmul, filmele SF şi istorice, vinul fiert, peştele la grătar, cărţile despre teoria conspiraţiei,iarba&hash dar şi lucruri pe care nu le poate înghiţi- playback-ul, sonorizările proaste, reclamele la detergent, jocurile de noroc, horoscopul, păianjenii, Egiptul.

În categoria lucrurilor pe care nu le suportă ar putea intra pe primul loc şi muzica românească. Explicaţia este simplă. Peste 80% dintre producţiile muzicale româneşti i se par ridicole, însă există şi excepţii- Viţa de Vie, Mărgineanu, Pavel Stratan.

Info

Pe 24 Martie lanseaza cel de-al 3-lea album impreuna cu Gazeta Sporturilor.