( Simplu, dar greu de aflat! )

luni, 28 februarie 2011

Stereosonic: Nu credem ca avem fani, noi avem prieteni


Sunt puşi pe distracţie, dau întotdeauna cele mai tari petreceri şi văd muzica precum cea mai bună modalitate de a-ţi face de cap la un party fără limite. Pe scurt, Stereosonic! Cei doi dji au lansat de curând videoclipul piesei We Rollin’, aşa că i-am luat puţin la întrebări despre ce au făcut şi ce planuri de viitor au cu acest proiect.R4Fun: Konstantin, ţinând cont că tu mai faci parte şi din proiectul Crush&Alexandra Ungureanu, vreau să te întreb de ce ai decis să începi acest nou proiect cu Almud.

Stereosonic: “Îl cunosc pe Almud din 2005, a susţinut proiectul CRUSH+ Alexandra încă de la primul single, am devenit prieteni foarte buni iar din 2008 am început să producem muzică împreună for fun. Acum face parte din industria muzicală şi cu proiectul Stereosonic.”

R4Fun: Ce aduce nou Stereosonic pe piaţa muzicală din România şi cu ce se deosebeşte de celălalt proiect al tău dar şi faţă de restul muzicii de acest gen?

Stereosonic: “Stereosonic aduce nou un sound de balkanic house şi ne place să credem că mai aduce o atitudine fresh asupra muzicii de party. La Crush lucrez alături de Sorin Seniuc şi evident sound-ul Crush va avea ceva diferit de Stereosonic unde lucrez cu Almud, iar în momentul în care producem ne gândim şi la cum vor suna piesele live cu band.”

R4Fun: Cred ca fiecare artist are un ideal pe care vrea să îl atingă, are un scop pentru tot ceea ce face. Care este acest ideal al proiectului Stereosonic?

Stereosonic: “Stereosonic a venit din ideea ca doi dj să facă muzică împreună şi să se distreze în acelaşi timp. Credem că Stereosonic este unul din proiectele noastre care ne dă liber la distracţie.”


Interviu acordat Redactia4fun