( Simplu, dar greu de aflat! )

joi, 3 martie 2011

Interviu exclusiv LLP


LLP este unul dintre DJ aflati “pe val” in ultima perioada, lansand remixuri ale celor mai hot hituri ale momentului.

Printre remixurile lui LLP se numara: Nick Kamarera Feat. Mike Diamondz – Thailanda, Voxis – Tell Me Everything, R.O.A. – Ne Place, AlexUnder Base Feat. Lys – Drums, Dj Sava & Raluka – I Like The Trumpet

Redactia 4FUN a stat de vorba cu LLP in studioul de creatie al acestuia intr-un interviu fulger, despre inceputurile sale in muzica, evolutia muzicii romanesti, fete….iar mai multe aflati citind interviul urmator:

R4FUN: Stim ca ai debutat in calitate de DJ acum mai bine de 10 ani, mai exact in 1999 intr-un club din Arad, ce ai simtit in acea seara, ce iti mai amintesti de atunci?

LLP: La inceput e greu, ai emotii, te uiti la butoane, te uiti la oameni, tu esti cel care face ca party-ul sa fie sau nu reusit. A fost frumos, nu pot uita seara aceea.

R4FUN:Legatura ta cu muzica s-a produs inca din adolescenta, ti-ai propus de atunci sa ajungi artist sau a venit de la sine aceasta evolutie?

LLP: Mi-am propus de atunci, iar cu trecerea anilor muncind foarte mult am ajuns unde am vrut si inca mai multe planuri .


Vezi tot interviul, acordat redactia4fun