( Simplu, dar greu de aflat! )

marți, 31 mai 2011

Un eveniment unic in rochiile Cristallini

Magazinul online Cristallini Boutique te invita sa intampini primavara cu noile modele de rochii superbe si sa pasesti intr-o lume plina de culoare si feminitate. Sa te lasi purtata de eleganta si rafinamentul acestor rochii de seara, menite sa-ti sublinieze senzualitatea si sa te transpuna in basm, macar pentru o seara.


Colectiile sunt caracterizate de ultimele tendinte si stiluri, cu imprimeuri exotice si culori vibrante, cu modele variate potrivite oricarui gust si putand satisface chiar si cele mai mari pretentii.Pentru un stil misterios si stilat, Cristallini recomanda rochia de seara pe un umar. Acest model de rochie este preferatul multor vedete. Creatiile pe un umar confera un plus de eleganta si stil.

Pentru o vestimentatie sofisticata Cristallini propune rochiile elegante cu flori, accesorii sau aplicatii in forma de floare.

Rochia de ocazie drapata este extrem de feminina, cu o croiala ce aluneca pe linia corpului si te ajuta sa ai un look sexy, dar romantic in acelasi timp.
Daca alegi varianta lunga a rochiei drapate, aceasta aduce cel mai bine aminte de rochiile nimfelor din Grecia antica.

In materie de rochii de seara, in magazinul online Cristallini, eleganta impune anumite linii in care trebuie sa se incadreze modelele cu adevarat stilate.